به گفته معمار «طرح ژنرال» اسرائیل در سه و نیم مورد از چهار هدف جنگ شکست خورده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - گیورا ایلاند، ژنرال سابق ارتش اسرائیل، در یک تفسیر تند برای سایت خبری اسرائیلی یدیعوت آحارونوت Ynet گفت: «اسرائیل در سه و نیم مورد از چهار هدف جنگ شکست خورده است.» 

او نوشت: «ما قدرت نظامی حماس را از بین نبرده‌ایم؛ حکومت حماس را سرنگون نکرده‌ایم؛ موفق نشده‌ایم ساکنان را با امنیت به خانه‌هایشان [در اسرائیل]بازگردانیم، و در مورد بازگشت اسرای اسرائیلی، که چهارمین هدف است، تنها تا حدی موفق بوده‌ایم.» 

برعکس، او گفت که حماس «به تمام اهداف خود دست یافته است، که مهم‌ترین آنها ادامه حکومت در غزه است.» 

ایلاند در سپتامبر گذشته یک استراتژی «تسلیم یا گرسنگی» را برای ارتش اسرائیل پیشنهاد کرد که به «طرح ژنرال» معروف شد. این طرح خواستار اعلام شمال غزه به عنوان یک منطقه نظامی بسته، قطع کمک‌های بشردوستانه به آن و اعلام هر کسی که در آنجا باقی بماند به عنوان «مبارز» بود. 

این طرح به دولت نتانیاهو ارائه شد، که نگفته است آیا بخش‌هایی از آن را پذیرفته است یا خیر. ارتش اسرائیل مدعی است اجرای آن را رد کرده است.

رژیم صهیونیستی طی ماه‌های اخیر بر شدت توحش خود بر غزه افزود تا طرح ژنرال‌ها را پیاده کند. براساس طرح ژنرال ها، این رژیم به دنبال ایجاد منطقه حائل در شمال غزه و پاکسازی قومی فلسطینیان بود. اقدامی که به رغم کشتار فلسطینیان شکست خورد.

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
الحمدالله
حق پیروز است و باطل محکوم به شکست و نابودی است
از فرعون قوی تر نیستید .الان کجایند
در زباله دان تاریخ و درس عبرت برای زورگویان و دیکتاتور ها
آخرین اخبار